Βιογραφικό


Γεννήθηκα και σπούδασα στην Θεσσαλονίκη Χημεία (ΑΠΘ) και Οικονομικά. Ιδρυτής και Διευθυντής σπουδών του εκπαιδευτικού οργανισμού ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ. Σύμβουλος Σπουδών και επιμορφωτής σε προγράμματα Δια Βίου Μάθησης και εξειδίκευσης σε κολέγια και πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Περίπου 30 χρόνια τώρα, κοντά στους μαθητές και φοιτητές διδάσκοντας Χημεία και Οικονομικά, σύμβουλος σπουδών και εκπαιδευτικής στρατηγικής σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, γονικής συμβουλευτικής και υποστηρικτικής καριέρας για μαθητές, σπουδαστές , μεταπτυχιακούς φοιτητές και νέους πτυχιούχους . Ολοκλήρωσα μεταπτυχιακές σπουδές στην Αναλυτική Χημεία, στην Εκπαιδευτική Στρατηγική και την Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Σύμβουλος Παιδείας στο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από το 2009-2016, αρθρογράφος-αναλυτής, υπεύθυνος έκδοσης του εκπαιδευτικού περιοδικού EDU.COM, οργανωτής, συντονιστής και ομιλητής πλήθους συνεδρίων επαγγελματικού προσανατολισμού, σχολικού άγχους, οργάνωσης και διαχείρισης χρόνου, ψυχολογίας εφήβου κ.α.